E Nabız Bilgi

Zespira aile hekimi yazabilir mi

13.11.2022
Zespira aile hekimi yazabilir mi

Zespira aile hekimi yazabilir mi içeriğimizde sizlere zespira aile hekimi yazabilir mi ve zespira reçeteli mi gibi sorular hakkında detaylı bilgiler aktaracağız. 10 mg montelukast içeren film kaplı tablet formunda bulunan, piyasada ise plus formu ile bulunan ilaç olarak karşımıza çıkar. Zespira, lökotrien adı verilen brokokonstrüksiyon (solunum yollarının daralması) , damar geçirgenliğinde artış, lökosit kümeleşmesi gibi etkilerinin oluşmasını engelleyen bir lökotrien antagonisti grubunda bir ilaçtır.

Zespira alerjik astım, alerjik rinit (saman nezlesi), sebebi belirlenemeyen kurdeşen (kronik idiyopatik ürtiker) , kaşıntı, döküntü, nedeni belirlenemeyen döküntü gibi semptomların iyileşmesi için kullanılan ilaçtır. Alerjik astımın semptomatik tedavisinde sıkça reçete edilen ilaçlardandır. Steroid içeren bir ilaç değildir. Yan etki olarak etken maddeye karşı duyarlılığı olmayanlarda güvenle kullanılabilir. Alerjik astımın semptomatik tedavisinde sıkça reçete edilen ve bu konuda danışılan ilaçlardandır.

Zespira aile hekimi yazabilir mi?

Zespira aile hekimi yazabilir mi? sorusunun cevabı hayır. Uzman görüşü gerektiğinden dolayı aile hekimi zespira reçete yazamamaktadır. Doktorunuz zespira reçeteli olarak yazdığında sgk ödemesi yapmaktadır.

Vasoxen aile hekimi yazabilir mi?

Topamax aile hekimi yazabilir mi?

Tarlusal aile hekimi yazabilir mi

gibi içeriklerimize de ilgili bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.