Rinoclenil aile hekimi yazabilir mi

Rinoclenil aile hekimi yazabilir mi içeriğimizde sizlere aile hekimi rinoclenil yazar mi ve rinoclenil reçeteli mi gibi sorular hakkında detaylı bilgiler aktaracağız. Rinoclenil ilacı burun içine uygulanan nazal bir sprey formunda ilaçtır. Etken maddesi beklometazom dipropiyonat maddesidir. Sadece burun içine uygulanmalıdır. En temel kullanım alanı solunum yollarında oluşan iltihapları gidermek için kullanımıdır. Püskürtmek için özel ambalajı ile piyasada satışa sunulmuştur. Kullanım dozu, doktor aksini belirtmediği sürece günde 3-4 püskürtme kadardır. Her bir burun deliğine ayrı püskürtme yapılmalıdır. Bir şişe 200 kez püskürtmeye uygun olarak ilaç ile doldurulmuştur.
Rinoclenil ne işe yarar?
Rinoclenil ilacı nezle, rinit, saman nezlesi, mevsimsel alerji, burunda görülen daimî akıntı, vazomotor rinit gibi hastalıkların tedavisinde kullanılmaktadır. 6 yaşın altındaki çocuklarda kullanımı uygun değildir. Yiyecek ve içeceklerle kullanımının önünde bir engel yoktur.
Rinoclenil aile hekimi yazabilir mi?
Rinoclenil aile hekimi yazabilir mi? sorusunun cevabı evet. Aile hekimi raporu olan hastaya rinoclenil reçete edebilmektedir. Doktorunuz rinoclenil reçeteli olarak yazdığında sgk ödemesi yapmaktadır.
Parkyn aile hekimi yazabilir mi
Neruda aile hekimi yazabilir mi
Trisequens aile hekimi yazabilir mi
gibi içeriklerimize de ilgili bağlantılardan ulaşabilirsiniz.
Henüz yorum yapılmamış.